eolymp
bolt
Try our new interface for solving problems
Məsələlər

Нові правила оцінювання

Нові правила оцінювання

Zaman məhdudiyyəti 1 saniyə
Yaddaşı istafadə məhdudiyyəti 64 MiB

Вчителька математики Л.І. відома своєю демократичністю при оцінювання учнів. З першого вересня цього року вона вирішила ввести нові правила оцінювання учнів при захисті учнями рефератів з історії математики. Доповідь оцінюють усі учні класу. Кожен учень виставляє оцінку від 1 до 100 (саме так, Л.І. практикує 100-бальну систему оцінювання). Після чого Л.І. відкидає одну найменшу і одну найбільшу оцінку (для більшої об’єктивності).

Щоб пришвидшити підрахунок результатів захисту, Л.І. просить Вас написати програму, яка буде демонструвати оцінювання.

Вона повинна виводити N оцінок, які поставили учні, не змінюючи їх порядку, а потім їх суму, до того ж брати в дужки ті оцінки, які не враховуються при розрахунку суми.

####Формат вхідних даних:Перший рядок вхідного файлу містить число N(3 ≤ N ≤ 35) - кількість учнів, які оцінювали захист.Другий рядок містить N чисел - оцінки, які поставили учні.

####Формат вихідних даних:Виведіть у вихідний файл ті ж числа в тому ж порядку, взявши в дужки мінімальне (а якщо їх декілька - саме ліве з них) і максимальне (а якщо їх декілька - саме праве з них) число, а також суму всіх чисел, не взятих в дужки. Всі числа (включаючи суму) повинні бути надруковані в одному рядку і розділені одним пропуском (усередині дужок пропусків бути не повинно). Перед сумою повинен стояти знак рівності, відділений ліворуч і праворуч одним пропуском. Порядок оцінок повинен бути такий же, як і у вхідних даних.

Nümunə

Giriş verilənləri #1
5
1 2 3 4 5
Çıxış verilənləri #1
(1) 2 3 4 (5) = 9
Giriş verilənləri #2
5
7 8 7 8 7

Çıxış verilənləri #2
(7) 8 7 (8) 7 = 22